الموضوع: فتواهای امام مهدی درباره‌ی حج

النتائج 1 إلى 8 من 8
  1. افتراضي فتواهای امام مهدی درباره‌ی حج

    [ فتواهای امام مهدی درباره‌ی حج ]

    - 1 -

    [ لمتابعة رابط المشاركـة الأصليّة للبيــان ]
    الإمام ناصر محمد اليماني
    04 - ذو الحجة - 1433 هـ
    20 - 10 - 2012 مـ
    ۲۹ - مهر - ۱۳۹۱ ه‍. ش.
    04:15 صبح
    ( بحسب التقويم الرسمي لأمّ القرى )
    ـــــــــــــــــــــ


    شرح و بیان [آداب و شروط] قربانی از کتاب (قرآن) برای تمام مسلمانانِ قادر [به این امر]، و سپاس خداوندی را که پروردگار جهانیان است..


    بسم الله الرحمن الرحيم، والصلاة والسلام بر تمام انبيای الهی در کتاب (قرآن) و خانواده‌هایشان، از اولینِ آن‌ها تا آخرینشان محمد رسول الله و بر هر کس که به نیکی از آنان پیروی کرد در هر زمان و مكانی تا روز قیامت، اما بعد..
    سلام خداوند و رحمت و برکاتش بر شما باد، مسلمانان عزیزم اگر [دامِ] قربانی ندارند، می‌توانند آن را بخرند. آگاه باشید که همانا بهترین قربانی‌ها گوسفند است و بهتر است که قوچِ فربه و پَروار باشد به گونه‌ای که متوسط باشد نه چاق مفرط، یک چشم نباشد، بیماری آشکاری نداشته باشد، آشکارا لنگ نزند و گوش‌ها معیوب و ناقص نباشند.
    و چنانچه صاحبِ قربانی بخواهد دامِ قربانی را در کشتارگاه ذبح کند، قبل از اینکه آن‌ را به قصاب تحویل دهد باید نام خدا را هنگام قربانی بر آن یاد کند در حالی که (دامِ قربانی) پشم بر بدن دارد؛ یعنی درحالیکه قبل از ذبحش هنوز پشم و پوستش جدا نشده و زنده است، (صاحب قربانی) بگوید:
    "بارالها این قربانی پیشکشی از جانب بنده‌ات برای تقرب به تو پروردگارم است برای خودم، و خانواده‌ام از آن می‌خورند و كسانى از فقرای اطراف من و از نیازمندان و تهی‌دستان هستند كه قادر به انجام امر قربانی نیستند، پس هنگامی که پهلوهایش بر زمین افتد (و جان دهد) به آن‌ها از آن می‌دهم، بارالها قربانی بنده‌ات را برای خود بپذیر به حق رحمتت ای مهربان‌ترین مهربانان، ما را ببخش و بر ما رحم کن و ما را مسلمانِ حنیفِ مخلص برای خود بمیران، که وعده‌ی تو حق است و تو ارحم الراحمینی." و پس از آن بگوید: "بسم الله الرحمن الرحيم، پاک و منزه است کسی که تو را برای ذبح حلال و پاکیزه کرد، الله اکبر و لله الحمد".
    [متن دعا به عربی:
    "اللهم إن هذه الأضحيّة قربة من عبدك إليك ربّي لنفسي، ويأكل منها آل بيتي ومن ليس لديهم أضحيّة من الفقراء من حولي والمساكين والسائلين فأعطيهم منها إذا وجبت جنوبها، اللهم تقبل من عبدك قربانه إليك برحمتك يا أرحم الراحمين، فاغفر لنا وارحمنا وتوفّنا مسلمين حنفاء لله مخلصين، ووعدك الحقّ وأنت أرحم الراحمين". ومن ثم يقول: "بسم الله الرحمن الرحيم، سبحان من أحلّك للذبح حلالاً طيباً، الله أكبر ولله الحمد".]
    سپس آن را به قصاب می‌دهد تا آن را ذبح كند، به شرط اینكه سرش را [کامل] قطع نكند تا جریان خونش تمام شود، زیرا اگر سرش کاملاً قطع شود، هرگز خونش کاملاً بیرون نخواهد آمد؛ بلکه بیشتر خونش در آن باقی خواهد ماند و سپس گوشت قرمز خواهد شد، بنابراین تا زمانی که جریان خون (کاملاً) ریخته نشده، سر از بدن قربانی جدا نشود. پس از آن پوستش را از بدنش جدا کنید و اگر [در این زمینه] مهارتی نداشتید، نزد قصاب بروید اما بعد از آنکه نام خداوند را هنگام قربانی در حالیکه پشم بر بدن داشت و هنوز پوست و پشمش جدا نشده و زنده بود بر آن بردید، تا هنگامی که پهلوهایش بر زمین افتد (و جان دهد)، سپس به سبب یاد نام خداوند بر آن هنگام قربانی و در حالیکه پشم بر بدن داشت، گوشتش را خوشمزه و پاکیزه خواهید یافت و [نیز] به سبب این که آن پیشکشی است برای تقرب به خداوند برای خودت، خانواده‌ات و اطرافیان فقیر و نیازمند و تهی‌دستت حتی اگر مقدار آن کم باشد، مگر آن که خانواده بزرگ باشد و قربانی به سختی برای آنان کافی باشد، بنابراین عذری بر آنان نیست. نه گوشت و نه خونش هرگز به خداوند نمی‌رسد بلکه آنچه به خداوند می‌رسد تقوای شماست، و خداوند را بر اینکه شما را هدایت کرده، بزرگ شمارید؛ باشد که شکرگزاری کنید.
    شاید یکی از پرسش‌گران مسلمان بخواهد بگوید: "ای ناصر محمد یمانی، دلیل تو از آیات محکم کتاب خداوند چیست که بهترین قربانی‌ها گوسفند نر (قوچ) است؟ و دلیل تو از آیات محکم کتاب چیست که قبل از ذبح و سلاخی، نام خداوند بر آن (قربانی) ذکر شود درحالیکه پشم و پوستش جدا نشده و زنده است؟" سپس امام مهدی به پرسش‌گران پاسخ می‌دهد و می‌گوید: خداوند تعالی فرموده:
    {وَجَعَلَ لَكُم مِّن جُلُودِ ٱلْأَنْعَـٰمِ بُيُوتًۭا تَسْتَخِفُّونَهَا يَوْمَ ظَعْنِكُمْ وَيَوْمَ إِقَامَتِكُمْ ۙ وَمِنْ أَصوافّهَا وَأَوْبَارِهَا وَأَشْعَارِهَآ أَثَـٰثًۭا وَمَتَـٰعًا إِلَىٰ حِينٍۢ ﴿۸۰﴾} صدق الله العظيم [النحل].
    و از این استنباط می‌کنیم: چهارپایانِ دارای پشم چه هستند؟ آن‌ها گوسفندانند، و اما درباره‌ی بزها، آن‌ها مو دارند و شترها، کُرک دارند. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
    {وَمِنْ أَصوافّهَا وَأَوْبَارِهَا وَأَشْعَارِهَآ أَثَـٰثًۭا وَمَتَـٰعًا إِلَىٰ حِينٍۢ ﴿۸۰﴾} صدق الله العظيم [النحل].
    و از این رو با علم یقین می‌دانید که مقصود از [چهارپای] دارای پشم همان گوسفند بوده، پس ما قربانی را از گوسفندان تهیه می‌کنیم و بهتر است نر باشد تا اطمینان داشته باشید که قربانی نه
    عاطف است و نه باردار تا چیزی در بدنش نباشد و مقصود از عاطف آن است که نسبت به فرزندش دلبستگی دارد و او را با شیرش تغذیه می‌کند. بنابراین درمی‌یابیم که بهتر است قربانی، گوسفند نر (قوچ) باشد.
    و اما درباره‌ی یاد نام خداوند بر آن که قبل از ذبحش و درحالیکه هنوز پشم و پوستش جدا نشده و زنده است باید بر آن یاد کنید، این را در سخن خداوند متعال می‌یابید:
    {وَالْبُدْنَ جَعَلْنَاهَا لَكُم مِّن شَعَائِرِ اللَّهِ لَكُمْ فِيهَا خَيْرٌ فَاذْكُرُوا اسم اللَّهِ عَلَيْهَا صوافّ فَإِذَا وَجَبَتْ جُنُوبُهَا فَكُلُوا مِنْهَا وَأَطْعِمُوا الْقَانِعَ وَالْمُعْتَرَّ كَذَلِكَ سَخَّرْنَاهَا لَكُمْ لَعَلَّكُمْ تَشْكُرُونَ} صدق الله العظيم [الحج:۳۶].
    شاید یکی از پرسش‌گران بخواهد بگوید: "و مقصود خداوند متعال از این سخنش
    {وَالْبُدْنَ} چه بود؟" و جوابِ حقّ این است: همانا مقصود گوسفندی است که جثه‌ای بزرگ و فربه دارد و آنقدر کوچک نیست که هنوز از شیر مادرش تغذیه کند.
    و شاید دیگری بخواهد بگوید: "از کجا می‌دانید که 'الْبُدْنَ' به معنای بدن (فربه) است؟" پس جواب را از سخن خداوند متعال استنباط می‌کنیم:
    {فَالْيَوْمَ نُنَجِّيكَ بِبَدَنِكَ لِتَكُونَ لِمَنْ خَلْفَكَ ءَايَةً وَإِنَّ كَثِيرًا مِنَ النَّاسِ عَنْ ءَايَاتِنَا لَغَافِلُونَ} صدق الله العظيم [يونس:۹۲].
    و از این معنی، منظور از "بدن" را درمی‌یابیم که همان جسم و بدن است، و به سخن خداوند متعال برمی‌گردیم:
    {وَالْبُدْنَ جَعَلْنَاهَا لَكُم مِّن شَعَائِرِ اللَّهِ لَكُمْ فِيهَا خَيْرٌ فَاذْكُرُوا اسم اللَّهِ عَلَيْهَا صوافّ فَإِذَا وَجَبَتْ جُنُوبُهَا فَكُلُوا مِنْهَا وَأَطْعِمُوا الْقَانِعَ وَالْمُعْتَرَّ كَذَلِكَ سَخَّرْنَاهَا لَكُمْ لَعَلَّكُمْ تَشْكُرُونَ} صدق الله العظيم [الحج:۳۶].
    و این به دامِ قربانی با بدن فربه و پَروار اشاره دارد، پس می‌دانیم که بهترین قربانی‌ها آن‌هایی هستند که پشم دارند؛ یعنی گوسفندان، و این را از طریق سخن خداوند متعال درمی‌یابیم:
    {فَاذْكُرُوا اسم اللَّهِ عَلَيْهَا صوافّ} صدق الله العظيم.
    و منظور از آن نه شتر است نه گاو، و "صوف" مطلقاً بر پشم گوسفند دلالت دارد. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
    {وَمِنْ أَصوافّهَا وَأَوْبَارِهَا وَأَشْعَارِهَآ أَثَـٰثًۭا وَمَتَـٰعًا إِلَىٰ حِينٍۢ ﴿۸۰﴾} صدق الله العظيم [النحل].
    و اما این سخن خداوند متعال:
    {وَمِنْ أَصوافّهَا}
    به پشم گوسفند اشاره دارد، و این سخن خداوند متعال:
    {وَأَشْعَارِهَآ}
    به (موی) بزها اشاره دارد، و این سخن خداوند متعال:
    {وَأَوْبَارِهَا}
    به (کرک) شتران اشاره دارد.
    و حقیقتاً چقدر از کسانی که نادانسته به خدا نسبت می‌دهند در حیرتم، و چقدر در حیرتم از کسانی که همچون پیروی نابینا که از رهبرش پیروی می‌کند، از اینان پیروی می‌کنند! اما فرد نابینا بینایی خود را از دست داده است، بنابراین مجبور است از هرکس که او را هدایت می‌کند پیروی کند تا راه را به او نشان دهد! ولی شما این چنین از کسانی از امامانتان پیروی می‌کنید که به خداوند چیزی را نسبت می‌دهند که نمی‌دانند، کسانی که خود را به عنوان امام مردم برگزیدند تا آن‌ها را با سخنانی از روی ظن و گمان که کسی را از حق بی‌نیاز نمی‌کند به راه راست هدایت کنند، آن‌ها خودشان و امتشان را گمراه کردند، آیا اندیشه نمی‌کنید؟
    وسلامٌ على المرسلين، والحمد لله ربّ العالمين..
    برادرتان امام مهدی ناصر محمد اليماني
    ـــــــــــــــــــــ

    اقتباس المشاركة 66455 من موضوع فتاوى الإمام المهدي عن الحجّ ..

    - 6 -
    [ لمتابعة رابط المشاركة الأصليّة للبيان ]
    https://albushra-islamia.com/showthread.php?p=66343

    الإمام ناصر محمد اليماني
    03 - ذو الحجة - 1433 هـ
    19 - 10 - 2012 مـ
    06:33 صباحاً
    ( بحسب التقويم الرسمي لأمّ القرى )
    ـــــــــــــــــــــ


    سؤال إلى الإمام المهديّ عن يوم عرفة
    ..

    اقتباس المشاركة : alawab
    إمامنا الحبيب
    أفتنا فى يوم عرفة
    ماهو الوقت المسموح به ليعتد الحاج قد وقف وأدرك عرفة ليصح حجه
    تصديقا لحديث محمد صلى الله عليه واله وسلم
    ــــــــــــــــــ
    حدّثنا أبو بكر قال حدّثنا حفص بن غياث عن ابن أبي ليلى وابن جريج عن عطاء أن النبي صلى الله عليه وسلم قال:
    [ من أدرك عرفة قبل أن يطلع الفجر فقد أدرك الحج ، ومن فاتته عرفة فقد فاته الحج ]
    صدق محمد رسول الله صلى الله عليه وآله وسلم
    ـــــــــــــــ
    بمعنى أى فجر فى الحديث هو المقصود أهو فجر يوم النحر ؟؟
    أرجو التبيانم حتى نستطيع أن نخبر كل مانعرفهم وننصححهم بالوقوف بعرفة ليصح حجهم بإذن الله
    انتهى الاقتباس من alawab
    بسم الله الرحمن الرحيم، والصلاة والسلام على الأنبياء والمرسلين، والحمد لله ربّ العالمين، أمّا بعد..
    فإن يوم عرفة هو اليوم التاسع من شهر ذي الحجّة، ويبدأ من غروب شمس الثامن إلى غروب شمس التاسع فينتهي يوم عرفة ويفيضون من عرفات، والمتأخرون عن يوم عرفة وجب عليهم أن يدركوه قبيل طلوع فجره، إلا أنه حبسهم عذرٌ شرعيٌّ فيصلون خلال النّهار قبل غروب شمسه، وينتهي يوم عرفات بغروب شمسه.

    وسلامٌ على المرسلين، والحمد لله ربّ العالمين..
    أخوكم الإمام المهديّ ناصر محمد اليماني.
    ـــــــــــــــــــــــ




    وأما عن تحديد موقع صعيد عرفة الجغرافي أجاب الإمام المهديّ قائلاً:

    بسم الله الرحمن الرحيم وسلامٌ على المُرسَلين والحمد لله ربّ العالمين..

    ألا وإنَّ صعيدَ عرفة كلُّه موقفٌ؛ الجبل وساحة الجبل من حوله.

    وسلامٌ على المرسلين، والحمد لله رب العالمين..
    أخوكم الإمام المهدي ناصر محمد اليماني.
    ـــــــــــــــــــــــ
    اضغط هنا لقراءة البيان المقتبس..


  2. افتراضي سوال از امام مهدی درباره‌ی روز عرفه..

    - 2 -
    [ لمتابعة رابط المشاركة الأصليّة للبيان ]
    الإمام ناصر محمد اليماني
    03 - ذو الحجة - 1433 هـ
    19 - 10 - 2012 مـ
    ۲۸ - مهر - ۱۳۹۱ ه‍. ش.
    06:33 صبح
    ( بحسب التقويم الرسمي لأمّ القرى )
    ـــــــــــــــــــــ

    سوال از امام مهدی درباره‌ی روز عرفه..

    اقتباس المشاركة :
    امام عزیزمان! در مورد عرفه به ما فتوا دهید. حاجی چه زمانی اجازه دارد در عرفه وقوف کند تا عرفه را درک کرده و حج او مطابق با حدیث محمد صلى الله عليه وآله وسلم صحیح باشد
    ــــــــــــــــــ
    ابوبکر برای ما نقل کرده‌است که حفص بن غیاث از ابن أبي ليلى و ابن جريج از عطاء نقل کرده‌اند که پیامبر صلى الله عليه وسلم فرموده‌اند:
    [من أدرك عرفة قبل أن يطلع الفجر فقد أدرك الحج ، ومن فاتته عرفة فقد فاته الحج]
    [هر کس قبل از طلوع فجر به عرفه برسد، به حج رسیده است و هر کس که عرفه را از دست دهد، حج را از دست داده است]
    راست گفت محمد رسول الله صلى الله عليه وآله وسلم
    ـــــــــــــــ
    معنای فجر در حدیث چیست، آیا طلوع فجرِ روز قربان است؟
    لطفاً توضیح دهید تا بتوانیم به همه کسانی که می‌شناسیم خبر داده و به آن‌ها توصیه کنیم چه زمانی در عرفه توقف کنند تا حجشان به اذن خداوند صحیح باشد.
    انتهى الاقتباس
    بسم الله الرحمن الرحيم، والصلاة والسلام بر انبيا و رسولان، والحمد لله ربّ العالمين، اما بعد..
    همانا روز عرفه نهمین روز از ماه ذی الحجه است، و از غروب خورشید در هشتمین روز شروع می‌شود تا غروب خورشید در روز نهم، سپس روز عرفه به پایان می‌رسد و آنها (حجاج) از عرفات پراکنده می‌شوند، و بر جاماندگان از روز عرفه واجب است که قبل از طلوع فجر به آن برسند، مگر این که به دلیل عذر شرعی به روز عرفه نرسند و در طول روز قبل از غروب خورشید برسند، و روز عرفه با غروب خورشید پایان می‌پذیرد.
    وسلام ٌعلى المرسلين، والحمد لله ربّ العالمين..
    برادرتان امام مهدی ناصر محمد اليماني.
    ـــــــــــــــــــــــ

    و اما در مورد تعیین موقعیت جغرافیایی مکان عرفه، امام مهدی پاسخ دادند:

    بسم الله الرحمن الرحيم وسلام على المرسلين والحمد لله ربّ العالمين
    همانا که سراسر زمین عرفه مکان توقف [برای انجام مناسک] است؛ کوه و دامنه‌ی اطرافِ کوه.
    وسلامٌ على المرسلين، والحمد لله رب العالمين..
    برادرتان امام مهدی ناصر محمد اليماني
    ـــــــــــــــــــــــ

    اقتباس المشاركة 66458 من موضوع فتاوى الإمام المهدي عن الحجّ ..

    - 7 -
    [ لمتابعة رابط المشاركـة الأصليّة للبيــان ]

    https://albushra-islamia.com/showthread.php?p=66435

    الإمام ناصر محمد اليماني
    04 - ذو الحجة - 1433 هـ
    20 - 10 - 2012 مـ
    04:15 صباحاً
    ( بحسب التقويم الرسمي لأمّ القرى )

    ـــــــــــــــــــــ


    بيان الأضحيّة من الكتاب إلى كافة المسلمين المقتدرين، والحمد لله ربّ العالمين ..

    بسم الله الرحمن الرحيم، والصلاة والسلام على كافة أنبياء الله في الكتاب وآلهم من أوّلهم إلى خاتمهم محمد رسول الله ومن تبعهم بإحسانٍ في كلّ زمانٍ ومكانٍ إلى يوم الدين، أمّا بعد..

    سلامُ الله عليكم ورحمة الله وبركاته أحبتي المسلمين المقتدرين على شراء الأضحيّة إن لم يملكوها، ألا وإنّ أفضل الأضاحي الضأن ويُفضّل أن تكون البدنة كبش سمين وليس سمناً مسرفاً بل متوسطاً، لا عوراء ولا مكسورة ولا عرجاء بَيِّنٌ عَرَجُها، ولا مشوهة مقطّعة الآذان.

    والذي يذبح الأضاحي في المسلخ يجب عليه قبل أن يسلّمها للجزار لذبحها يجب عليه أن يذكر اسم الله عليها أي صاحبُها؛ صوافّ وهي لا تزال بصوفها حيّة من قبل ذبحها، فيقول:
    "اللهم إن هذه الأضحيّة قربة من عبدك إليك ربّي لنفسي، ويأكل منها آل بيتي ومن ليس لديهم أضحيّة من الفقراء من حولي والمساكين والسائلين فأعطيهم منها إذا وجبت جنوبها، اللهم تقبل من عبدك قربانه إليك برحمتك يا أرحم الراحمين، فاغفر لنا وارحمنا وتوفّنا مسلمين حنفاء لله مخلصين، ووعدك الحقّ وأنت أرحم الراحمين". ومن ثم يقول: "بسم الله الرحمن الرحيم، سبحان من أحلّك للذبح حلالاً طيباً، الله أكبر ولله الحمد".

    ومن ثمّ يأخذها للجزار لذبحها بشرط أن لا يقطع رأسها حتى ينتهي سيلان دمائها، لكونه إذا قطع رأسها نهائياً فلن يخرج دمها كاملاً؛ بل سيبقى فيها كثيرٌ من دمها ثم يكون لون اللحم أحمر، ولذلك لا يُفصل الرأس عن جسد الأضحيّة حتى ينتهي سيلان دمها المسفوح، ومن ثم يسلخها، وإن لم تكن لديه خبرةٌ يذهب بها إلى الجزار ولكن بعد أن تمّ ذكر اسم الله عليها صوافّ أي وهي لا تزال بصوفها حيّة، حتى إذا وجبت جنوبها فسوف تجدون لحمها لذيذاً طيباً بسبب ذكر اسم الله عليها صوافّ وبسبب أنها قربة لله لنفسك وآل بيتك ومن حولك من الفقراء والمساكين والسائلين ولو بشيء يسيرٍ منها إلا أن تكون الأسرة كبيرة بالكاد تكفيهم الأضحيّة فلا حرج عليهم، ولن ينال الله لحومها ولا دماؤها ولكن يناله التقوى منكم، ولتكبّروا الله على ما هداكم ولعلكم تشكرون.

    ولربّما يودّ أحد السائلين من المسلمين أن يقول: "يا ناصر محمد اليماني، وما دليلك من محكم كتاب الله بأنّ أفضل الأضاحي الضأن الذكر (الكبش)؟ وما دليلك من محكم الكتاب أنّ ذكر الله عليها وهي لا تزال حيّةً بصوفها من قبل ذبحها وسلخها؟". ومن ثم يردّ الإمام المهديّ على السائلين وأقول: قال الله تعالى:
    {وَجَعَلَ لَكُم مِّن جُلُودِ الْأَنْعَامِ بُيُوتًا تَسْتَخِفُّونَهَا يَوْمَ ظَعْنِكُمْ وَيَوْمَ إِقَامَتِكُمْ ۙ وَمِنْ أَصْوَافِهَا وَأَوْبَارِهَا وَأَشْعَارِهَا أَثَاثًا وَمَتَاعًا إِلَىٰ حِينٍ ‎﴿٨٠﴾} صدق الله العظيم [النحل].

    ونستنبط من ذلك: ما هي الأنعام ذات الصوف؟ فنجدها الضأن، وأما الماعز فهي ذات الشعر، وأما الإبل فهي ذات الوبر. تصديقاً لقول الله تعالى: {وَمِنْ أَصْوَافِهَا وَأَوْبَارِهَا وَأَشْعَارِهَا أَثَاثًا وَمَتَاعًا إِلَىٰ حِينٍ ‎﴿٨٠﴾} صدق الله العظيم [النحل]. ومن ثمّ تعلمون علم اليقين المقصود بذات الصوف على أنّها الضأن، ومن ثمّ نستخرج الأضحيّة من الضأن وتفضّل أن تكون ذكراً حتى تطمئنوا أنّ الأضحيّة لا عاطف ولا حامل لا شِيَةَ فيها، والمقصود من كلمة عاطف وهي التي تعطف على ولدها فترضعه حليبها، ومن ثمّ نستنبط أنّ الأضحيّة تفضل أن تكون ذكراً (الكبش).

    وأما ذِكْرُ الله عليها فيجب أن تذكروا الله عليها وهي لا تزال حيّةً بصوفها ومن قبل ذبحها. فتجدوه في قول الله تعالى:
    {وَالْبُدْنَ جَعَلْنَاهَا لَكُم مِّن شَعَائِرِ اللَّهِ لَكُمْ فِيهَا خَيْرٌ ۖ فَاذْكُرُوا اسْمَ اللَّهِ عَلَيْهَا صَوَافَّ ۖ فَإِذَا وَجَبَتْ جُنُوبُهَا فَكُلُوا مِنْهَا وَأَطْعِمُوا الْقَانِعَ وَالْمُعْتَرَّ ۚ كَذَٰلِكَ سَخَّرْنَاهَا لَكُمْ لَعَلَّكُمْ تَشْكُرُونَ ‎﴿٣٦﴾‏} صدق الله العظيم [الحج].

    وربّما يودّ أحد السائلين أن يقول: "وما يقصد الله تعالى بقوله
    {وَالْبُدْنَ}؟". والجواب بالحقّ: إنّه يقصد الضأن ذات الجسم الكبير والسمين وليس صغيراً لا يزال يرضع من أمّه.

    وربّما يودّ آخر أن يقول: "وما يدريك أنه يقصد بالبدن أي الجسم؟". ومن ثم نستنبط الجواب من قول الله تعالى:
    {فَالْيَوْمَ نُنَجِّيكَ بِبَدَنِكَ لِتَكُونَ لِمَنْ خَلْفَكَ آيَةً ۚ وَإِنَّ كَثِيرًا مِّنَ النَّاسِ عَنْ آيَاتِنَا لَغَافِلُونَ ‎﴿٩٢﴾‏} صدق الله العظيم [يونس].

    ونستنبط من ذلك المعنى المراد للبدن وأنه الجسم، ونعود لقول الله تعالى:
    {وَالْبُدْنَ جَعَلْنَاهَا لَكُم مِّن شَعَائِرِ اللَّهِ لَكُمْ فِيهَا خَيْرٌ ۖ فَاذْكُرُوا اسْمَ اللَّهِ عَلَيْهَا صَوَافَّ ۖ فَإِذَا وَجَبَتْ جُنُوبُهَا فَكُلُوا مِنْهَا وَأَطْعِمُوا الْقَانِعَ وَالْمُعْتَرَّ ۚ كَذَٰلِكَ سَخَّرْنَاهَا لَكُمْ لَعَلَّكُمْ تَشْكُرُونَ ‎﴿٣٦﴾‏} صدق الله العظيم [الحج]. ويقصد الأضحيّة ذات الجسم السمين، ومن ثم نعلم أنّ أفضل الأضاحي هي ذات الصوف وهي الضأن، ونستنبط ذلك من خلال قول الله تعالى: {فَاذْكُرُوا اسْمَ اللَّهِ عَلَيْهَا صَوَافَّ} صدق الله العظيم. ولا يقصد بذلك الإبل ولا البقر وإنّما الصوف يطلق على صوف الضأن. تصديقاً لقول الله تعالى: {وَمِنْ أَصْوَافِهَا وَأَوْبَارِهَا وَأَشْعَارِهَا أَثَاثًا وَمَتَاعًا إِلَىٰ حِينٍ ‎﴿٨٠﴾} صدق الله العظيم [النحل].

    فأمّا قول الله تعالى:
    {وَمِنْ أَصْوَافِهَا} فيقصد صوف الضأن، وأمّا قول الله تعالى: {وَأَشْعَارِهَا} فيقصد الماعز، وأما قول الله تعالى: {وَأَوْبَارِهَا} وهي الإبل.

    وحقيقة لكم نالني العجب ممن يقولون على الله ما لا يعلمون، ولكم نالني العجب من الذين يتّبعونهم اتّباع الأعمى لمن يقوده! ولكن الأعمى فقد بصّره فهو مضطرٌ أن يتّبع من يقوده ليدلّه على الطريق! ولكنكم كذلك تتبعون الذين يقولون على الله ما لا يعلمون من أئمتكم الذين اصطفوا أنفسهم أئمة للنّاس ليهدوهم إلى سواء السبيل بقول الظنّ الذي لا يغني من الحقّ شيئاً، فاضلّوا أنفسهم وأضلّوا أمّتهم، أفلا تتفكرون؟

    وسلامٌ على المرسلين، والحمد لله ربّ العالمين..
    أخوكم الإمام المهدي ناصر محمد اليماني.
    ـــــــــــــــــــــ
    اضغط هنا لقراءة البيان المقتبس..

  3. افتراضي فتوا برای تراشیدن و کوتاه کردن (مو) در حج..

    - 3 -
    [ لمتابعة رابط المشاركة الأصليّة للبيـان ]
    الإمام ناصر محمد اليماني
    04 - ذو الحجة - 1433 هـ
    20 - 10 - 2012 مـ
    ۲۹ - مهر - ۱۳۹۱ ه‍. ش.
    06:04 صبح
    ( بحسب التقويم الرسمي لأمّ القرى )
    ــــــــــــــــــــــ

    فتوا برای تراشیدن و کوتاه کردن (مو) در حج..

    بسم الله الرحمن الرحيم، والصلاة والسلام بر انبيا و رسولان و خانواده‌های پاکشان، میان هیچ یک از آنان فرق نمی‌گذاریم و در برابر فرمان خداوند تسلیم هستیم، اما بعد..
    برای صاحبانِ دام‌های قربانی، تراشیدن و کوتاه کردن مو پس از ذبح قربانی صورت می‌گیرد، و مردان باید موهایشان را بتراشند و زنان کوتاه کنند، بنابراین زنان از انتهای موهای خود به اندازه‌ی کف دستشان کوتاه می‌کنند و اما مردان سرشان را با تیغ تراشیده و آن را صاف می‌کنند. ولی می‌بینم که شما در حج موهایتان را مانند زنان کوتاه می‌کنید، درحالیکه کوتاه کردن مو را [در قرآن] تنها برای زنان می‌یابم و تراشیدن مو را برای مردان، زیرا کوتاه کردن مو فقط برای زن است و تراشیدن آن برای مرد. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
    {لَّقَدْ صَدَقَ اللَّـهُ رَسُولَهُ الرُّؤْيَا بِالْحَقِّ ۖ لَتَدْخُلُنَّ الْمَسْجِدَ الْحَرَامَ إِن شَاءَ اللَّـهُ آمِنِينَ مُحَلِّقِينَ رُءُوسَكُمْ وَمُقَصِّرِينَ لَا تَخَافُونَ ۖفَعَلِمَ مَا لَمْ تَعْلَمُوا فَجَعَلَ مِن دُونِ ذَٰلِكَ فَتْحًا قَرِيبًا﴿٢٧﴾} صدق الله العظيم [الفتح].
    و شاید یکی از پرسش‌گران بخواهد بگوید: "دلیل تو برای تراشیدن موی مردان از تَه چیست؟" بنابراین با برهان مبین و آشکاری از سخن خداوند متعال برای شما استنباط می‌کنیم:
    {وَلا تَحْلِقُوا رُءُوسَكُمْ حَتَّى يَبْلُغَ الْهَدْيُ مَحِلَّهُ فَمَنْ كَانَ مِنْكُمْ مَرِيضًا أَوْ بِهِ أَذًى مِنْ رَأْسِهِ فَفِدْيَةٌ مِنْ صِيَامٍ أَوْ صَدَقَةٍ أَوْ نُسُكٍ} صدق الله العظيم [البقرة:۱۹۶].
    بنابراین اگر کوتاه کردن مو برای مردان هم بود، حتی اگر به بیماری و مرضی در پوست سر دچار بودند، می‌توانستند موهایشان را کوتاه کنند [بدون آن که فدیه یا کفاره‌ای دهند]، اما مقصود از تراشیدن مو، تراشیدن موهای مرد از تَه است و کسی که ناراحتی و آسیبی در پوست سر دارد، هرگز قادر به انجام آن نخواهد بود؛ برای همین خداوند متعال فرموده:
    {وَلا تَحْلِقُوا رُءُوسَكُمْ حَتَّى يَبْلُغَ الْهَدْيُ مَحِلَّهُ فَمَنْ كَانَ مِنْكُمْ مَرِيضًا أَوْ بِهِ أَذًى مِنْ رَأْسِهِ فَفِدْيَةٌ مِنْ صِيَامٍ أَوْ صَدَقَةٍ أَوْ نُسُكٍ} صدق الله العظيم [البقرة:۱۹۶].
    وسلامٌ على المرسلين، والحمد لله ربّ العالمين..
    برادرتان امام مهدی ناصر محمد اليماني.
    ـــــــــــــــــــــــ

    اقتباس المشاركة 66459 من موضوع فتاوى الإمام المهدي عن الحجّ ..

    - 8 -
    [ لمتابعة رابط المشاركة الأصليّة للبيـان ]

    https://albushra-islamia.com/showthread.php?p=66448

    الإمام ناصر محمد اليماني
    04 - ذو الحجة - 1433 هـ
    20 - 10 - 2012 مـ
    06:04 صباحاً
    ( بحسب التقويم الرسمي لأمّ القرى )

    ــــــــــــــــــــــ


    فتوى الحلاقة والتقصير في الحجّ
    ..


    بسم الله الرحمن الرحيم، والصلاة والسلام على الأنبياء والمرسلين وآلهم الطيبين لا نفرّق بين أحدٍ من رسله ونحن له مسلمون، أمّا بعد..
    فبالنسبة لأصحاب الأضاحي فالحلاقة والتقصير يكونا من بعد ذبح الأضحيّة، ألا وإنّ الحلاقةَ للرجل والتقصير للمرأة، فأمّا المرأة فتقصّر قبضةَ كفّها من أطراف شعر رأسّها، وأما الرجل فيحلق رأسه بالموس فينعّمه، ولكنّي أراكم تقصّرون في الحجّ كمثل النّساء، ولكنّي أجد التقصير للمرأة فقط، وأمّا الرجل فيحلق رأسه بالموس، لكون التقصير للمرأة فقط والحلاقة للرجل. تصديقاً لقول الله تعالى:
    {لَّقَدْ صَدَقَ اللَّـهُ رَسُولَهُ الرُّؤْيَا بِالْحَقِّ ۖ لَتَدْخُلُنَّ الْمَسْجِدَ الْحَرَامَ إِن شَاءَ اللَّـهُ آمِنِينَ مُحَلِّقِينَ رُءُوسَكُمْ وَمُقَصِّرِينَ لَا تَخَافُونَ ۖ فَعَلِمَ مَا لَمْ تَعْلَمُوا فَجَعَلَ مِن دُونِ ذَٰلِكَ فَتْحًا قَرِيبًا﴿٢٧}
    صدق الله العظيم [الفتح].

    وربما يودّ أحد السائلين أن يقول: "وما هو دليلك على أنّ المقصود حلاقة شعر رأس الرجل من جذوره؟". ومن ثم نستنبط لكم البرهان المبين من قول الله تعالى:
    {وَلا تَحْلِقُوا رُءُوسَكُمْ حَتَّى يَبْلُغَ الْهَدْيُ مَحِلَّهُ فَمَنْ كَانَ مِنْكُمْ مَرِيضًا أَوْ بِهِ أَذًى مِنْ رَأْسِهِ فَفِدْيَةٌ مِنْ صِيَامٍ أَوْ صَدَقَةٍ أَوْ نُسُكٍ} صدق الله العظيم [البقرة:196].

    إذاً لو كان التقصير كذلك للرجل إذاً لاستطاع أن يقصّ شعره وحتى لو كان به أذى من مرضٍ في جلدة الرأس
    ، ولكن الحلاقة يقصد بها حلاقة شعر رأس الرجل من جذوره، ولكنّ الذي به أذًى من رأسه فلن يستطيع، ولذلك قال الله تعالى:
    {وَلا تَحْلِقُوا رُءُوسَكُمْ حَتَّى يَبْلُغَ الْهَدْيُ مَحِلَّهُ فَمَنْ كَانَ مِنْكُمْ مَرِيضًا أَوْ بِهِ أَذًى مِنْ رَأْسِهِ فَفِدْيَةٌ مِنْ صِيَامٍ أَوْ صَدَقَةٍ أَوْ نُسُكٍ} صدق الله العظيم [البقرة:196].

    وسلامٌ على المرسلين، والحمد لله ربّ العالمين..
    أخوكم الإمام المهديّ ناصر محمد اليماني.
    ـــــــــــــــــــــــ

    اضغط هنا لقراءة البيان المقتبس..


  4. افتراضي شرح و بیانِ حقِ سخن خداوند متعال: {ثُمَّ لْيَقْضُوا تَفَثَهُمْ} صدق الله العظيم.. {سپس، باید آلودگیهایشان را برطرف سازند}..

    - 4 -
    [ لمتابعة رابط المشاركة الأصليّة للبيـان ]
    الإمام ناصر محمد اليماني
    05 - ذو الحجة - 1433 هـ
    21 - 10 - 2012 مـ
    ۳۰ - مهر - ۱۳۹۱ ه‍. ش.
    03:05 صبح
    ( بحسب التقويم الرسمي لأمّ القرى )
    ـــــــــــــــــــــــ

    شرح و بیانِ حقِ سخن خداوند متعال: {ثُمَّ لْيَقْضُوا تَفَثَهُمْ} صدق الله العظيم.. {سپس، باید آلودگیهایشان را برطرف سازند}

    اقتباس المشاركة :
    خداوند متعال فرمود:
    وَأَذِّن فِي النَّاسِ بِالْحَجِّ يَأْتُوكَ رِجَالاً وَعَلَى كُلِّ ضَامِرٍ يَأْتِينَ مِن كُلِّ فَجٍّ عَمِيقٍ{۲۷} لِيَشْهَدُوا مَنَافِعَ لَهُمْ وَيَذْكُرُوا اسْمَ اللَّهِ فِي أَيَّامٍ مَّعْلُومَاتٍ عَلَى مَا رَزَقَهُم مِّن بَهِيمَةِ الْأَنْعَامِ فَكُلُوا مِنْهَا وَأَطْعِمُوا الْبَائِسَ الْفَقِيرَ{۲۸} ثُمَّ لْيَقْضُوا تَفَثَهُمْ وَلْيُوفُوا نُذُورَهُمْ وَلْيَطَّوَّفُوا بِالْبَيْتِ الْعَتِيقِ{۲۹}. صدق الله العظيم
    و مردم را دعوت عمومی به حج کن؛ تا پیاده و سواره بر مرکبهای لاغر از هر راه دوری به سوی تو بیایند (۲۷) تا شاهد منافع گوناگون خویش باشند؛ و در ایّام معیّنی نام خدا را، بر چهارپایانی که به آنان داده است، (به هنگام قربانی‌کردن) ببرند؛ پس از گوشت آنها بخورید؛ و بینوای فقیر را نیز اطعام نمایید! (۲۸) سپس، باید آلودگیهایشان را برطرف سازند؛ و به نذرهای خود وفا کنند؛ و بر گرد خانه گرامی کعبه، طواف کنند. (۲۹)
    معنی این سخن خداوند چیست: تَفَثَهُمْ (آلودگی‌هایشان)؟ بعضی از علما می‌گویند که همان کوتاه کردن ناخن‌ها و موهاست.
    اما خداوند متعال ذکر کرده و فرموده:
    وَلاَ تَحْلِقُواْ رُؤُوسَكُمْ حَتَّى يَبْلُغَ الْهَدْيُ مَحِلَّهُ فَمَن كَانَ مِنكُم مَّرِيضاً أَوْ بِهِ أَذًى مِّن رَّأْسِهِ فَفِدْيَةٌ مِّن صِيَامٍ أَوْ صَدَقَةٍ أَوْ نُسُكٍ.
    و سرهای خود را نتراشید، تا قربانی به محلش برسد (و در قربانگاه ذبح شود)! و اگر کسی از شما بیمار بود، و یا ناراحتی در سر داشت، باید فدیه و کفّاره‌ای از قبیل روزه یا صدقه یا گوسفندی بدهد.
    بنابراین معنی التفث (آلودگی) چیست؟
    انتهى الاقتباس

    بسم الله الرحمن الرحيم، والصلاة والسلام بر تمام انبيا و رسولان مُکرّم الهی و خانواده‌های پاکشان و بر پیروان حق تا روز قیامت، اما بعد..
    خداوند متعال فرمود:
    {وَأَذِّن فِي النَّاسِ بِالْحَجِّ يَأْتُوكَ رِ‌جَالًا وَعَلَىٰ كُلِّ ضَامِرٍ‌ يَأْتِينَ مِن كُلِّ فَجٍّ عَمِيقٍ ﴿٢٧﴾ لِّيَشْهَدُوا مَنَافِعَ لَهُمْ وَيَذْكُرُ‌وا اسْمَ اللَّـهِ فِي أَيَّامٍ مَّعْلُومَاتٍ عَلَىٰ مَا رَ‌زَقَهُم مِّن بَهِيمَةِ الْأَنْعَامِ ۖ فَكُلُوا مِنْهَا وَأَطْعِمُوا الْبَائِسَ الْفَقِيرَ‌ ﴿٢٨﴾ ثُمَّ لْيَقْضُوا تَفَثَهُمْ وَلْيُوفُوا نُذُورَ‌هُمْ وَلْيَطَّوَّفُوا بِالْبَيْتِ الْعَتِيقِ ﴿٢٩﴾}
    صدق الله العظيم [الحج].
    همانا منظور از التفث (آلودگی)، عرقی است که از بدن خارج می‌شود، و زمانِ برطرف کردن آن بعد از ذبح و تراشیدن سر و کوتاه کردن ناخن‌ها و خارج شدن از حالتِ احرام است که غسل می‌کنید تا آن را برطرف کنید، سپس کسانی که می‌توانند لباسی جدید تهیه کنند، برای عید لباس جدید بپوشند و کسانی که نمی‌توانند، لباسی تمیز و پاکیزه بپوشند. و سه روز در منا مستقر شوید، و هر کس شتاب کند و دو روز (در منا) وقوف کند، گناهی بر او نیست. وسلامٌ على المرسلين، والحمد لله ربّ العالمين.
    و ای پرسشگرِ حق‌جو، اگر دیدید امام مهدی از پاسخ به سوالی صرف نظر کرد، این از عجز و ناتوانی کسی نیست که خداوند به او علم کتاب (قرآن) را بخشید تا نشانه‌ای برای اولی الالباب باشد، پس از جاهلان مباش. و شاید سکوت من در مورد جواب تا مدتی باشد، زیرا جواب باعث گشایشِ در [حکمت] می‌شود و ما هم‌چنان از حکمت بهره می‌گیریم تا شما را به اذن خداوند به سنت حق پیشینیانتان هدایت کنیم، و خدا را بر اینکه شما را هدایت کرده بزرگ شمارید، باشد که شکرگزاری کنید، پس از شاکران باشید‌.
    وسلامٌ على المرسلين، والحمد لله ربّ العالمين..
    برادرتان امام مهدی ناصر محمد اليماني.
    ــــــــــــــــــــــــ

    اقتباس المشاركة 66558 من موضوع فتاوى الإمام المهدي عن الحجّ ..

    - 9 -
    [ لمتابعة رابط المشاركة الأصليّة للبيـان ]

    https://albushra-islamia.com/showthread.php?p=66546

    الإمام ناصر محمد اليماني
    05 - ذو الحجة - 1433 هـ
    21 - 10 - 2012 مـ
    03:05 صباحاً
    ( بحسب التقويم الرسمي لأمّ القرى )
    ـــــــــــــــــــــــ


    البيان الحقّ لقول الله تعالى: { ثُمَّ لْيَقْضُوا تَفَثَهُمْ } صدق الله العظيم ..

    اقتباس المشاركة : تائه
    قال تعالى: وَأَذِّن فِي النَّاسِ بِالْحَجِّ يَأْتُوكَ رِجَالاً وَعَلَى كُلِّ ضَامِرٍ يَأْتِينَ مِن كُلِّ فَجٍّ عَمِيقٍ{27} لِيَشْهَدُوا مَنَافِعَ لَهُمْ وَيَذْكُرُوا اسْمَ اللَّهِ فِي أَيَّامٍ مَّعْلُومَاتٍ عَلَى مَا رَزَقَهُم مِّن بَهِيمَةِ الْأَنْعَامِ فَكُلُوا مِنْهَا وَأَطْعِمُوا الْبَائِسَ الْفَقِيرَ{28} ثُمَّ لْيَقْضُوا تَفَثَهُمْ وَلْيُوفُوا نُذُورَهُمْ وَلْيَطَّوَّفُوا بِالْبَيْتِ الْعَتِيقِ{29}.
    صدق الله العظيم
    مامعنى قوله تعالى: تَفَثَهُمْ بعض العلماء يقول هو قص الأظافر والشعر !!
    ولكن ذكر تعالى وقال: وَلاَ تَحْلِقُواْ رُؤُوسَكُمْ حَتَّى يَبْلُغَ الْهَدْيُ مَحِلَّهُ فَمَن كَانَ مِنكُم مَّرِيضاً أَوْ بِهِ أَذًى مِّن رَّأْسِهِ فَفِدْيَةٌ مِّن صِيَامٍ أَوْ صَدَقَةٍ أَوْ نُسُكٍ.
    أذآ ما هو التفث
    انتهى الاقتباس من تائه

    بسم الله الرحمن الرحيم، والصلاة والسلام على كافة أنبياء الله ورسله المكرمين وآلهم الطيبين والتابعين الحقّ إلى يوم الدين، أمّا بعد..
    قال الله تعالى:
    {وَأَذِّن فِي النَّاسِ بِالْحَجِّ يَأْتُوكَ رِ‌جَالًا وَعَلَىٰ كُلِّ ضَامِرٍ‌ يَأْتِينَ مِن كُلِّ فَجٍّ عَمِيقٍ ﴿٢٧﴾ لِّيَشْهَدُوا مَنَافِعَ لَهُمْ وَيَذْكُرُ‌وا اسْمَ اللَّـهِ فِي أَيَّامٍ مَّعْلُومَاتٍ عَلَىٰ مَا رَ‌زَقَهُم مِّن بَهِيمَةِ الْأَنْعَامِ ۖ فَكُلُوا مِنْهَا وَأَطْعِمُوا الْبَائِسَ الْفَقِيرَ‌ ﴿٢٨﴾ ثُمَّ لْيَقْضُوا تَفَثَهُمْ وَلْيُوفُوا نُذُورَ‌هُمْ وَلْيَطَّوَّفُوا بِالْبَيْتِ الْعَتِيقِ ﴿٢٩﴾} صدق الله العظيم [الحج].

    وإنّما التفث هو العرق الذي يخرج من الجسم، وإزالته من بعد الذبحِ وحلقِ الرأس وقصِّ الأظافر والتحللِ من الإحرام، ثم الاغتسال لإزالة التفث، ثمّ لبس الثوب الجديد بمناسبة العيد لمن كان يملك ثوباً جديداً؛ ما لم فثوبٌ نظيفٌ طاهرٌ. والإقامة في منى ثلاثة أيام، ومن تعجّل في يومين فلا إثم عليه، وسلامٌ على المرسلين، والحمد لله ربّ العالمين.

    ويا أيّها السائل الباحث عن الحقّ، لئن وجدتم الإمام المهدي أعرض عن إجابة سؤالٍ فليس عجزٌ من الذي آتاه الله علمَ الكتاب ذكرى لأولي الألباب، فلا تكن من الجاهلين. ولعل سكوتي عن الجواب إلى حينٍ لكون الجواب سوف يفتح باباً ولا نزال نستخدم الحكمة حتى نهديكم بإذن الله إلى السنن الحقّ للذين من قبلكم، ولتكبّروا الله على ماهداكم ولعلكم تشكرون، فكونوا من الشاكرين.

    وسلامٌ على المرسلين، والحمد لله ربّ العالمين..
    أخوكم الإمام المهديّ ناصر محمد اليماني.
    ــــــــــــــــــــــــ

    اضغط هنا لقراءة البيان المقتبس..



  5. افتراضي فتوای امام مهدی درباره‌ی شرطی که باید در خصوص قربانی و صاحب آن رعایت شود و درباره‌ی اینکه قانع و مُعتَر به چه کسانی اطلاق می‌شود..

    - 5 -
    [ لمتابعة رابط المشاركـة الأصليّة للبيان ]
    الإمام ناصر محمد اليماني
    06 - ذو الحجة - 1433 هـ
    22 - 10 - 2012 مـ
    ۱ - آبان - ۱۳۹۱ ه‍. ش.
    07:29 صبح
    ( بحسب التقويم الرسمي لأمّ القرى )
    ـــــــــــــــــــ

    فتوای امام مهدی درباره‌ی شرطی که باید در خصوص قربانی و صاحب آن رعایت شود و درباره‌ی اینکه قانع و مُعتَر به چه کسانی اطلاق می‌شود..

    اقتباس المشاركة :
    سلام عليكم ورحمة الله
    می‌خواستم از شما در مورد شرایطی بپرسم که خریدارِ قربانی باید رعایت کند.
    آیا جایز است اعضای خانواده، مانند برادران در خرید قربانی مشارکت کنند؟
    آیا سرپرست خانوار باید آن (دامِ قربانی) را با پول خود بخرد؟
    اگر پدر نتواند پول کافی برای آن بپردازد، آیا خریدن دامِ قربانی بر دختر جایز می‌شود؟
    انتهى الاقتباس
    بسم الله الرحمن الرحيم، والصلاة والسلام بر انبيای الهی وائمه‌ی كتاب که سخن صواب و درست و فصل الخطاب را بیان می‌کنند تا نشانه‌ای برای اولی الالباب باشند، اما بعد..
    همانا قربانی برای پدر و فرزندانش -چه متاهل باشند چه مجرد- تا زمانی که خانواده‌ای واحد باشند کفایت می‌کند. به این ترتیب، در صورت عدم وجود دامِ قربانی میان چهارپایانشان یا عدم توانایی در خرید آن، کسی از آن‌ها که قادر (به خرید آن) هست، دامِ قربانی را می‌خرد. و شرط این نیست که فقط پدر خانواده باید هزینه‌اش را بپردازد بلکه کسی از آن‌ها که قادر هست (توانایی مالی داشته باشد) آن را بخرد، یا در خرید آن سهیم شوند، یا [دامِ قربانی] از جانب کسی از خانواده‌شان یا خَیّری به آن‌ها بخشیده شود و هدیه‌اش را بپذیرند، باشد که خداوند از همه‌ قبول کند.
    همچنین سرپرستان خانوارها می‌توانند در قربانی گوساله‌ی گاو یا شتر، حداکثر هشت سهم مشارکت داشته باشند و هر کدام با توجه به هزینه‌ای که برای آن پرداخت کرده‌است، یک سهم از هشت سهم آن را می‌گیرد؛ مگر اینکه کسی که بیشتر پرداخت کرده اضافه‌ی سهم خود را ببخشد و آن را به تساوی بین خود تقسیم کنند؛ یعنی سهم هر یک از آن‌ها برابر است حتی اگر کسی بیشتر بپردازد یا اگر او نمی‌خواهد از این سهمِ اضافیِ خود (به نسبت سهم بیشتری که پرداخت کرده) چشم‌پوشی کند، می‌تواند حق خود را به طور کامل بگیرد. شرط مهم و اساسی در قربانی کردن این است که زمانی که دام قربانی، کرک یا مو و یا پشم بر بدن دارد، نام خداوند را بر آن ببرند، به این معنی که: شرطِ ذکر نام خداوند بر دام قربانی واجب است در حالی‌که آن هنوز زنده است.
    تصدیق فرموده خداوند تعالی:
    {وَالْبُدْنَ جَعَلْنَاهَا لَكُم مِّن شَعَائِرِ اللَّهِ لَكُمْ فِيهَا خَيْرٌ فَاذْكُرُوا اسْمَ اللَّهِ عَلَيْهَا صَوَافَّ فَإِذَا وَجَبَتْ جُنُوبُهَا فَكُلُوا مِنْهَا وَأَطْعِمُوا الْقَانِعَ وَالْمُعْتَرَّ كَذَلِكَ سَخَّرْنَاهَا لَكُمْ لَعَلَّكُمْ تَشْكُرُونَ} صدق الله العظيم [الحج:۳۶].
    و فتوا درباره‌ی مستمند قانع: او کسی است که از شدت حیا و عزت نفسش از مردم گدایی نمی‌کند، آن‌ها از مستمندان عفیف هستند که نادانان نسبت به حالشان، گمان می‌کنند آن‌ها ثروتمند هستند چرا که عفت پیشه می‌کنند و در گدایی از مردم اصرار نمی‌ورزند.
    و اما فقیرِ مُعتَر: او گدایی است که در چهره‌اش از عمل گدایی شرم و حیا نمی کند. گدایی که علناً گدایی می‌کند و از طلب نیازهایش از مردم شرم نمی‌کند.
    وسلامٌ على المرسلين، والحمد الله ربّ العالمين، و خداوند متعال فرمود:
    {فَإِذَا وَجَبَتْ جُنُوبُهَا فَكُلُوا مِنْهَا وَأَطْعِمُوا الْقَانِعَ وَالْمُعْتَرَّ} صدق الله العظيم.
    برادرتان امام مهدی ناصر محمد اليمانی
    ـــــــــــــــــــــــــ

    اقتباس المشاركة 66758 من موضوع فتاوى الإمام المهدي عن الحجّ ..

    - 10 -
    [ لمتابعة رابط المشاركـة الأصليّة للبيان ]

    https://albushra-islamia.com/showthread.php?p=66756

    الإمام ناصر محمد اليماني
    06 - ذو الحجة - 1433 هـ
    22 - 10 - 2012 مـ
    07:29 صباحاً
    ( بحسب التقويم الرسمي لأمّ القرى )

    ـــــــــــــــــــ


    فتوى الإمام المهديّ عن الشرط الذي يجب توفره في الأضحية وصاحبها، ومن هما القانع والمعتر ..


    اقتباس المشاركة : رجائي عفوك ورضاك
    السلام عليكم ورحمة الله
    أريد أن أستفسر من فضلكم فيما يخص الشروط التي يجب أن تتوفر في الشخص الذي يشتري الأضحية؟
    وهل جائز أن يشترك أفراد العائلة الإخوة لشراء الأضحية؟
    هل يجب على رب البيت أن يشتريها بماله هو ؟
    هل يجوز لبنت أن تشتري الأضحية إذا كان الوالد غير قادر على توفير المال كاف لها؟
    انتهى الاقتباس من رجائي عفوك ورضاك
    بسم الله الرحمن الرحيم، والصلاة والسلام على أنبياء الله وأئمة الكتاب الناطقين بالقول الصواب وفصل الخطاب ذكرى لأولي الألباب، أمّا بعد..
    إن الإضحيّة تجزي عن الأب وأولاده، متزوجين كانوا أو عزاباً ما داموا أسرةً واحدةً، وكذلك يشتريها المقتدر منهم إذا كانوا لا يملكونها في أنعامهم أو يتعاونون على شرائها، وليس شرطٌ أن لا يدفع ثمنها إلا ربّ الأسرة بل المقتدر منهم، أو التعاون في شرائها، أو تُهدى لهم من آل بيتهم أو من فاعل خيرٍ فليقبلوا هديته، وتقبل الله من الجميع.

    وكذلك أرباب الأُسر يستطيعون أن يتشاركوا في أضحية عجلٍ من البقر أو من الإبل بالكثير ثمانية، وكلٌ يأخذ منها نصيبه الثُمُنُ على قدر ما دفع من ماله في ثَمَنِها، إلا أن يتصدّق فيأخذوه بالسويّة أي يتساوى نصيبُ كلٍّ منهم حتى ولو دفع الأكثر، أو يأخذ حقّه كاملاً إن كان لا يريد التنازل عن الزيادة للآخرين، والمهم والشرط الأساسي في الأضحية هو أن يذكروا اسم الله عليها بوبرها أو بشعرها أو بصوفها، بمعنى:
    إنّ شرط ذكر اسم الله عليها واجبٌ وهي لا تزال على قيد الحياة.

    تصديقاً لقول الله تعالى:
    {وَالْبُدْنَ جَعَلْنَاهَا لَكُم مِّن شَعَائِرِ اللَّهِ لَكُمْ فِيهَا خَيْرٌ فَاذْكُرُوا اسْمَ اللَّهِ عَلَيْهَا صَوَافَّ فَإِذَا وَجَبَتْ جُنُوبُهَا فَكُلُوا مِنْهَا وَأَطْعِمُوا الْقَانِعَ وَالْمُعْتَرَّ كَذَلِكَ سَخَّرْنَاهَا لَكُمْ لَعَلَّكُمْ تَشْكُرُونَ} صدق الله العظيم [الحج:36].

    والفتوى عن القانِع: هو الذي لا يسأل النّاس من شدّة حيائه وعزّة نفسه، وأولئك من الفقراء العفيفين يحسبهم الجاهل عن حالهم أغنياء من التعفف لا يسألون النّاس إلحافاً.

    وأما المُعْتَر: فهو سائلٌ عارٍ وجهه من الحياء، فهو السائل الجريء لا يستحي أن يسأل حاجته من النّاس.

    وسلامٌ على المرسلين، والحمد الله ربّ العالمين، وقال الله تعالى:
    {فَإِذَا وَجَبَتْ جُنُوبُهَا فَكُلُوا مِنْهَا وَأَطْعِمُوا الْقَانِعَ وَالْمُعْتَرَّ} صدق الله العظيم.

    أخوكم الإمام المهدي ناصر محمد اليماني.
    ـــــــــــــــــــــــــ

    اضغط هنا لقراءة البيان المقتبس..


  6. افتراضي امام مهدی برای ما درباره‌ی نماز عید به تفصیل شرح می‌دهند..

    - 6 -
    [ لمتابعة رابط المشاركة الأصليّة للبيـان ]
    الإمام ناصر محمد اليماني
    06 - ذو الحجة - 1433 هـ
    22 - 10 - 2012 مـ
    ۱ - آبان - ۱۳۹۱ ه‍. ش.
    08:34 صبح
    ( بحسب التقويم الرسمي لأمّ القرى )
    ــــــــــــــــــــــ

    امام مهدی برای ما درباره‌ی نماز عید به تفصیل شرح می‌دهند..

    اقتباس المشاركة :
    بسم الله والحمد لله والصلاة والسلام بر رسول الله
    سلام و رحمت خداوند و برکاتش بر امام عزیز و گرانقدرمان و بر انصار پیشگام برگزیده
    خداوند حفظتان کند ای امام بزرگوار و اجرتان دهد که شما ما را به حق رهنمون شدید و امور دینمان را برای ما روشن کرده‌اید، پس آن‌ها برایمان آسان، ساده و آشکار شدند، چه امام خوبی هستید و چه پاک و منزه است کسی که به شما آموخت.
    سوالی دارم و امیدوارم لطف کنید و در این‌ زمینه ما را راهنمایی کنید.
    اگر عید روز جمعه باشد و نماز عید را به جماعت بخوانیم، آیا (اقامه‌ی) نماز جمعه از ما ساقط می شود؟
    وسلام على المرسلين والحمد لله رب العالمين
    انتهى الاقتباس

    بسم الله الرحمن الرحيم، والصلاة والسلام بر جدّم محمد رسول الله و خاندان پاک و پیروان نیکوکارش تا روز قیامت، اما بعد..
    خطبه‌ی نماز عید فطر یا عید قربان همانند نماز جمعه، قبل از دو رکعت است، و نماز عید جای نماز جمعه را نمی‌گیرد، نه خطبه‌ی نماز عید و نه دو رکعتش جای خطبه و دو رکعت نماز جمعه را نمی‌گیرد، چرا که نماز جمعه برای کسانی که قادر به اقامه‌ی آن نماز هستند یک سنت واجب است. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
    {يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِذَا نُودِيَ لِلصَّلَاةِ مِنْ يَوْمِ الْجُمُعَةِ فَاسْعَوْا إِلَىٰ ذِكْرِ اللَّهِ وَذَرُوا الْبَيْعَ ۚ ذَٰلِكُمْ خَيْرٌ لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ تَعْلَمُونَ ﴿۹﴾ فَإِذَا قُضِيَتِ الصَّلَاةُ فَانْتَشِرُوا فِي الْأَرْضِ وَابْتَغُوا مِنْ فَضْلِ اللَّهِ وَاذْكُرُوا اللَّهَ كَثِيرًا لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ ﴿۱۰﴾} صدق الله العظيم [الجمعة].
    و اما (اقامه‌ی) نماز عید، سنتی مستحب است و حضور در آن سبب کثرت خیر است، و ذکر خداوند بزرگتر است و خیر بسیاری دارد.
    و اگر جمعه روز عید باشد، نماز صبح در موعد معینش خوانده می‌شود، و اما نماز عید بعد از طلوع خورشید، و خطبه‌ی عید باید یکی از کوتاه‌ترین خطبه‌هایی باشد که در آن مسلمانان به صله‌ی رحم، انفاق، بخشش و گذشت، دیدار خویشاوندان و دوستان با یکدیگر برای پیوند محکم برادری و محبت و مدارا پند داده می‌شوند.
    و نماز جمعه در موعد معین، وقتِ نماز ظهر، خوانده می‌شود و نماز ظهر با نماز عصر به صورت جمع تاخیر خوانده می‌شود.
    وسلامٌ على المرسلين، والحمد لله رب العالمين..
    برادرتان امام مهدی ناصر محمد اليمانی.
    ــــــــــــــــــــــ

    اقتباس المشاركة 66768 من موضوع فتاوى الإمام المهدي عن الحجّ ..

    - 11 -
    [ لمتابعة رابط المشاركة الأصليّة للبيـان ]

    https://albushra-islamia.com/showthread.php?p=66763

    الإمام ناصر محمد اليماني
    06 - ذو الحجة - 1433 هـ
    22 - 10 - 2012 مـ
    08:34 صباحاً
    ( بحسب التقويم الرسمي لأمّ القرى )
    ــــــــــــــــــــــ



    الإمام المهديّ يزيدنا تفصيلاً بالحق بما يتعلق بصلاة العيد ..

    اقتباس المشاركة : فريد سلامة
    بسم الله والحمد لله والصلاة والسلام على رسول الله
    السلام على امامنا الغالي وعلى الانصار السابقين الاخيار ورحمة الله وبركاته
    بارك الله فيك يا امامنا الكريم وجزاك عنا كل خير فقد افتيتنا بالحق وبينت لنا امور ديننا فاصبحت سهلة ميسرة واضحة فنعم الامام انت وسبحان من علمك
    وعندي سؤال ارجو ان تتكرموا وتفيدونا في هذه المسالة
    اذا صادف العيد يوم جمعة وصلينا صلاة العيد في جماعة فهل تسقط عنا صلاة الجمعة
    وسلام على المرسلين والحمد لله رب العالمين
    انتهى الاقتباس من فريد سلامة


    بسم الله الرحمن الرحيم، والصلاة والسلام على جدّي محمد رسول الله وآله الأطهار والتابعين الأبرار إلى اليوم الآخر، أمّا بعد..
    وبالنسبة لصلاة عيد الفطر أو عيد الأضحى، فإن الخطبة قبل الركعتين كما في صلاة الجمعة، ولا تُجزي صلاة العيد عن صلاة الجمعة، ولا تُجزي خطبة العيد وركعتاها عن خطبة وركعتي صلاة الجمعة كون صلاة الجمعة سنّة واجبة لمن استطاع إليها سبيلاً. تصديقاً لقول الله تعالى:
    {يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِذَا نُودِيَ لِلصَّلَاةِ مِنْ يَوْمِ الْجُمُعَةِ فَاسْعَوْا إِلَىٰ ذِكْرِ اللَّهِ وَذَرُوا الْبَيْعَ ۚ ذَٰلِكُمْ خَيْرٌ لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ تَعْلَمُونَ ﴿9﴾فَإِذَا قُضِيَتِ الصَّلَاةُ فَانْتَشِرُوا فِي الْأَرْضِ وَابْتَغُوا مِنْ فَضْلِ اللَّهِ وَاذْكُرُوا اللَّهَ كَثِيرًا لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ ﴿10﴾} صدق الله العظيم [الجمعة].

    وأما صلاة العيد فهي سنّة مستحبة وفي حضورها زيادة خيرٍ
    ، وذكر الله أكبر وخيرٌ كثيرٌ.

    وإذا وافق العيد يوم الجمعة فصلاة الفجر في ميقاتها المعلوم، وأما صلاة العيد فبعد طلوع الشمس وخطبة العيد، ويجب أن تكون من أقصر الخطب فيُوعظ فيها المسلمون عن صلة الرحم والإنفاق والعفو والتسامح وزيارة الأقارب والأصدقاء بعضهم بعضاً لتوثيق عرى الأخوة والمحبة والتسامح.

    وصلاة الجمعة في ميقاتها المعلوم تحلّ ميقات الظهر، وصلاة الظهر جمع تأخيرٍ مع صلاة العصر.

    وسلامٌ على المرسلين، والحمد لله رب العالمين..
    أخوكم الإمام المهدي ناصر محمد اليماني.
    ــــــــــــــــــــــ

    اضغط هنا لقراءة البيان المقتبس..


  7. افتراضي امام مهدی برای ما درباره‌ی معانی شعائر حج و مناسک حج به تفصیل شرح می‌هند..

    - 7 -
    [ لمتابعة رابط المشاركـة الأصليّة للبيـان ]
    الإمام ناصر محمد اليماني
    07 - ذو الحجة - 1433 هـ
    23 - 10 - 2012 مـ
    ۲ - آبان - ۱۳۹۱ ه‍. ش.
    03:00 صبح
    ( بحسب التقويم الرسمي لأمّ القرى )
    ـــــــــــــــــــ

    امام مهدی برای ما درباره‌ی معانی شعائر حج و مناسک حج به تفصیل شرح می‌هند..

    اقتباس المشاركة :
    من پاسخ‌ مستقیم امام را به پاسخ‌های تصادفی بعضی از برادران ترجیح می‌دهم. اما راجع به التفث (آلودگی‌ها) اشاره کردید که عرق است که از بدن انسان خارج می‌شود. پس آیا عرق از شعائر حج است!!تدبر کنید.
    انتهى الاقتباس
    بسم الله الرحمن الرحيم، والصلاة والسلام بر انبيا و پیامبران الهی و خانواده‌های پاکشان و بر پیروانِ دعوت حق بر پایه‌ی بصیرتی که از جانب پروردگارشان است تا روز قیامت، اما بعد..
    ای التائه (شناسه عضو در سایت) همانا که تو حقیقتاً از مسیر حق گم گشته‌ای، خدا تو را حفظ کند، شعائر حج و مناسک حج و سنت‌های حج را با هم اشتباه نگیر.
    و اما شعائر که مفرد آن مَشْعَر است، مکان‌های مقدسی هستند که در آن‌ها مناسک انجام می‌شود. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
    {فَإِذَا أَفَضْتُم مِّنْ عَرَفَاتٍ فَاذْكُرُواْ اللّهَ عِندَ الْمَشْعَرِ الْحَرَامِ} صدق الله العظيم [البقرة:۱۹۸].
    یعنی در مسجدالحرام که بیت العتیق (کعبه) را طواف می‌کنید، و بدین ترتیب منطقه‌ی صفا و مروه هم از شعائر خداوند هستند. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
    {إِنَّ الصَّفَا وَالْمَرْوَةَ مِن شَعَآئِرِ اللّهِ فَمَنْ حَجَّ الْبَيْتَ أَوِ اعْتَمَرَ فَلاَ جُنَاحَ عَلَيْهِ أَن يَطَّوَّفَ بِهِمَا وَمَن تَطَوَّعَ خَيْراً فَإِنَّ اللّهَ شَاكِرٌ عَلِيمٌ(۱۵۸)} صدق الله العظيم [البقرة].
    و اما مناسک که همان نُسُک (عبادت و فرایض حج) است، اعمالی هستند که حجّاج آن‌ها را به جا می‌آورند. و از خِلال فرموده‌ی خداوند متعال استنباط می‌کنیم که نُسُک عملی است که حجّاج به آن می‌پردازند:
    {وَأَتِمُّواْ الْحَجَّ وَالْعُمْرَةَ لِلّهِ فَإِنْ أُحْصِرْتُمْ فَمَا اسْتَيْسَرَ مِنَ الْهَدْيِ وَلاَ تَحْلِقُواْ رُؤُوسَكُمْ حَتَّى يَبْلُغَ الْهَدْيُ مَحِلَّهُ فَمَن كَانَ مِنكُم مَّرِيضاً أَوْ بِهِ أَذًى مِّن رَّأْسِهِ فَفِدْيَةٌ مِّن صِيَامٍ أَوْ صَدَقَةٍ أَوْ نُسُكٍ} صدق الله العظيم [البقرة:۱۹۶]
    پس مقصود خداوند متعال از این فرموده‌اش {أَوْ نُسُكٍ}چیست؟ معنای نُسُك در این‌جا فدیه است، بنابراین نام آن‌ها را با هم اشتباه نگیر برادر بزرگوار من‌.
    و اما مشاعر که همان مشاعر مقدسه هستند.
    و ای مرد، حاجی از عرق، چرکین و آلوده است و از او بویی به مشام می‌رسد که نام آن در میان مردم متفاوت است و برخی از آن‌ها آن را (کور) و برخی دیگر آن را (تفث) می‌نامند، پس زمانی که گفته می‌شود فلانی چرکین است، منظور همان (کور) یا (ذفر = بوی بسیار و تند) است، و مهم این است که همه می‌دانند منظور از گفتنِ "فلانی، تو تفث هستی (چرکینی)" یعنی آنقدر عرق می‌کنی تا وقتی که بوی بدی دهی که مطلوب نیست، و این بوی بد به دلیل تعرقی است که از بدن خارج می‌شود.
    و ای مرد آیا حاجی هنگام انجام مناسک حج عرق نمی‌کند؟ فایده‌ی غسل چنین است که سایر ناپاکی‌ها مانند مو و گرد و غبار را از بین می‌برد. چگونه غسل هنگام خارج شدن از احرام از سنت‌های حج نباشد در حالی که بوی بدنِ شخص ناخوشایند شده است؟ برادر بزرگوار (التائه) خداوند تو را به صراط مستقیم هدایت کند.
    و هم‌چنین از شعائر خداوند چیزهای دیگری هست، مهم آن است که از موضوع منحرف نشویم و من از حکمت بالغه‌ی غسل برای رفع آلودگی‌هایشان به تو خواهم گفت، که این (غسل) به دلیل آن است که به بیت العتیق روانه خواهند شد. ای مرد می‌خواهی آن‌ها بیت العتیق را طواف کنند، همان که آن را طواف افاضه می‌نامند که بعد از بیرون رفتن (حاجیان) از مکه به منا و مزدلفه و سپس عرفات و بازگشت آنان (از عرفات به مزدلفه و منا و از منا به مکه) انجام می‌شود و چگونه می‌خواهی آن‌ها بیت العتیق را چرکین و آلوده و با بوی نامطبوع طواف کنند؟ پس بوی مسجدالحرام چگونه خواهد شد! از خدا پروا کنید..
    آگاه باش که به خداوند سوگند، وارد نشدن با بوی نامطبوع و چرکین به خانه‌ی خدا از تعظیم و محترم شمردنِ آن‌چه که خداوند حرمت نهاده به شمار می‌آید تا آن‌ها را آلوده نکنید‌، که این حاصل تقوای قلب‌هاست. برای همین خداوند متعال فرمود:
    {ثُمَّ لْيَقْضُوا تَفَثَهُمْ وَلْيُوفُوا نُذُورَ‌هُمْ وَلْيَطَّوَّفُوا بِالْبَيْتِ الْعَتِيقِ ﴿٢٩﴾ ذَٰلِكَ وَمَن يُعَظِّمْ حُرُ‌مَاتِ اللَّـهِ فَهُوَ خَيْرٌ‌ لَّهُ عِندَ رَ‌بِّهِ} صدق الله العظيم [الحج:۲۹-۳۰]
    و بزرگ شمردن آن‌چه که خداوند حرمت نهاده این است که آن را آلوده و نجس نکنی یا با آلودگی‌ها و عرقت آن را به بوی نامطبوع آمیخته نسازی، خداوند تو را حفظ کند.
    وسلامٌ على المرسلين، والحمد لله ربّ العالمين ..
    برادرتان امام مهدی ناصر محمد اليماني.
    ـــــــــــــــــــ

    اقتباس المشاركة 66912 من موضوع فتاوى الإمام المهدي عن الحجّ ..

    - 12 -
    [ لمتابعة رابط المشاركـة الأصليّة للبيـان ]

    https://albushra-islamia.com/showthread.php?p=66902

    الإمام ناصر محمد اليماني
    07 - ذو الحجة - 1433 هـ
    23 - 10 - 2012 مـ
    03:00 صباحاً
    ( بحسب التقويم الرسمي لأمّ القرى )
    ـــــــــــــــــــ



    الإمام المهديّ يزيدنا تفصيلاً عن معاني شعائر الحجّ ومناسك الحجّ ..


    اقتباس المشاركة : تائه
    كنت افضل الرد من الامام افضل من الردود العشوائية من بعض الاخوة. .
    اما من ناحية التفث فقد ذكرت انة العرق الذي يخرج من جسم الانسان
    فهل العرق من شعائر الحج !!
    تدبر
    انتهى الاقتباس من تائه
    بسم الله الرحمن الرحيم، والصلاة والسلام على أنبياء الله ورسله وآلهم الطيبين والتابعين لدعوة الحقّ على بصيرة من ربّهم إلى يوم الدين، أمّا بعد..
    يا أيّها التائه إنّك حقاًّ تائهٌ عن الحقّ بارك الله فيك فلا تخلط بين شعائر الحجّ ومناسك الحجّ وسُنن الحجّ.

    فأمّا الشعائر فمفردها مَشْعَر، وهي الأماكن المقدسة التي تؤدّى فيها المناسك. تصديقاً لقول الله تعالى: {فَإِذَا أَفَضْتُم مِّنْ عَرَفَاتٍ فَاذْكُرُواْ اللّهَ عِندَ الْمَشْعَرِ الْحَرَامِ} صدق الله العظيم [البقرة:198].

    أي عند المسجد الحرام وهو أن يطوفوا بالبيت العتيق، وكذلك منطقة الصفا والمروى من شعائر الله. تصديقاً لقول الله تعالى:
    {إِنَّ الصَّفَا وَالْمَرْوَةَ مِن شَعَآئِرِ اللّهِ فَمَنْ حَجَّ الْبَيْتَ أَوِ اعْتَمَرَ فَلاَ جُنَاحَ عَلَيْهِ أَن يَطَّوَّفَ بِهِمَا وَمَن تَطَوَّعَ خَيْراً فَإِنَّ اللّهَ شَاكِرٌ عَلِيمٌ(158)} صدق الله العظيم [البقرة].

    وأما المناسك فهي نُسُك الحجّ، وهي أعمال يؤدّيها الحاجّ. ونستنبط أن النُّسُك إنّما هو عملٌ يقوم به الحاجّ من خلال قول الله تعالى: {وَأَتِمُّواْ الْحَجَّ وَالْعُمْرَةَ لِلّهِ فَإِنْ أُحْصِرْتُمْ فَمَا اسْتَيْسَرَ مِنَ الْهَدْيِ وَلاَ تَحْلِقُواْ رُؤُوسَكُمْ حَتَّى يَبْلُغَ الْهَدْيُ مَحِلَّهُ فَمَن كَانَ مِنكُم مَّرِيضاً أَوْ بِهِ أَذًى مِّن رَّأْسِهِ فَفِدْيَةٌ مِّن صِيَامٍ أَوْ صَدَقَةٍ أَوْ نُسُكٍ} صدق الله العظيم [البقرة:196]، فما يقصد الله تعالى بقوله {أَوْ نُسُكٍ}؟ والنُسك المقصود هنا أيّ الفدية، فلا تخلط بين التسميات أخي الكريم.

    وأما المشاعر فهي المشاعر المقدسة.

    ويا رجل إن الحاجّ يتّسِخُ بالعرق فتَنْفُثُ منه رائحة تختلف تسميتها لدى النّاس فمنهم يسميها (كور)، وآخرون يسمّونها (تفث)، فيقال إنّ فلان تفث أي (كور) أو (ذفر)، والمهم قد علم الجميع ما المقصود أن يقال "يا فلان إنّك تفث" أي تعرق كثيراً حتى تظهر لك رائحة تفثة أي غير مرغوبة، وهي رائحة تفثه بسبب التعرق الخارج من الجسد.
    ويا رجل أفلا يسيل العرق من الحاجّ أثناء تأديّة مناسك الحجّ؟ فكذلك فائدة الغسل أن يزيل الشوائب الأخرى من الحاجّ كالشعر والغبار فكيف لا يكون الغسل عند التحلل من سُنن الحجّ وقد أصبحت رائحته تفثة؟ هداك الله أخي الكريم (التائه) إلى الصراط المستقيم.

    وكذلك من شعائر الله أشياء أخرى، والمهم لا نخرج عن الموضوع ولسوف أخبرك عن الحكمة البالغة من الغسل لذهاب تفثهم وذلك لكونهم سوف ينطلقون إلى البيت العتيق، ويا رجل فهل تريدهم أن يطوفوا بالبيت العتيق وهو بما يسمّونه بطواف الإفاضة بعد الزحف من مكّة إلى منى ومزدلفة وعرفات والعودة فكيف تريدهم أن يطوفوا بالبيت العتيق بتفثهم برائحةٍ كريهةٍ؟ فكيف ستكون رائحة المسجد الحرام! فاتقوا الله..

    ألا والله إنّك حين لا تدخل بيت الله تفثاً فإنّ ذلك من تعظيم حرمات الله حتى لا توسّخها، وذلك من تقوى القلوب. ولذلك قال الله تعالى:
    {ثُمَّ لْيَقْضُوا تَفَثَهُمْ وَلْيُوفُوا نُذُورَ‌هُمْ وَلْيَطَّوَّفُوا بِالْبَيْتِ الْعَتِيقِ ﴿٢٩﴾ ذَٰلِكَ وَمَن يُعَظِّمْ حُرُ‌مَاتِ اللَّـهِ فَهُوَ خَيْرٌ‌ لَّهُ عِندَ رَ‌بِّهِ} صدق الله العظيم [الحج:29-30]، وتعظيم حرمات الله هو أن لا توسّخها ولا تنجّسها أو تجعل رائحتها كريهة بتفثك بارك الله فيك.

    وسلامٌ على المرسلين، والحمد لله ربّ العالمين ..
    أخوكم الإمام المهدي ناصر محمد اليماني.
    ـــــــــــــــــــــــــ
    اضغط هنا لقراءة البيان المقتبس..



  8. افتراضي فوری برای روزه‌دارانِ روز عرفه از انصار پیشگام برگزیده در زمان گفتگو قبل از ظهور..

    - 8 -
    [ لمتابعة رابط المشاركـة الأصليّة للبيـان ]
    الإمام ناصر محمد اليماني
    08 - ذو الحجة - 1433 هـ
    24 - 10 - 2012 مـ
    ۳ - آبان - ۱۳۹۱ ه‍. ش.
    02:39 صبح
    ( بحسب التقويم الرسمي لأمّ القرى )
    ــــــــــــــــــــــ

    فوری برای روزه‌دارانِ روز عرفه از انصار پیشگام برگزیده در زمان گفتگو قبل از ظهور..

    بسم الله الرحمن الرحيم والصلاة والسلام بر تمام انبيا و رسولان الهی و خانواده‌های پاکشان و تمام انصار انبيا و اولیای الهی در (امت) اوّلين و در (امت) آخرین و در ملأ أعلى تا روز قیامت..
    ای عزیزان من در راه خدا، انصار پیشگام برگزیده، نسبت به وحدت امتتان حریص باشید حتی اگر حق با شما باشد، زیرا وحدت مومنان مهمترینِ مهمات برای خداوند است. و اجر و پاداشتان نزد خداوند برای روزه‌داری در روز پنجشنبه [همراه با دیگر مسلمانان] بیشتر از روزه شما به تنهایی در روز چهارشنبه است، پس به وحدت مسلمانان بپیوندید و با آن هم‌سو شوید،‌ حتی اگر حق با شما باشد، فقط در یک مورد از آن‌ها پیروی نکنید: در هر کاری که به شرک به خداوند منجر می‌شود؛ در این مورد تا زمانی که زندگی می‌کنید هرگز و هزاران بار هرگز (پیروی نکنید) تا با قلبی سلیم و بی‌گزند از شرک به خداوند به لقای الهی برسید که به رستگاری عظیمی نائل می‌شوید. تصدیق فرموده خداوند تعالی:
    {‏إِنَّ اللَّهَ لاَ يَغْفِرُ أَن يُشْرَكَ بِهِ وَيَغْفِرُ مَا دُونَ ذَلِكَ لِمَن يَشَاء وَمَن يُشْرِكْ بِاللَّهِ فَقَدِ افْتَرَى إِثْمًا عَظِيمًا‏}
    ‏ صدق الله العظيم [النساء:۴۸].
    و به خاطر داشته باشید که خداوند متعال فرمود:
    {شَرَعَ لَكُم مِّنَ الدِّينِ مَا وَصَّى بِهِ نُوحًا وَالَّذِي أَوْحَيْنَا إِلَيْكَ وَمَا وَصَّيْنَا بِهِ إِبْرَاهِيمَ وَمُوسَى وَعِيسَى أَنْ أَقِيمُوا الدِّينَ وَلَا تَتَفَرَّقُوا فِيهِ}
    صدق الله العظيم [الشورى:۱۳]
    پس به خاطر داشته باشید که خداوند متعال فرمود:
    {أَنْ أَقِيمُوا الدِّينَ وَلَا تَتَفَرَّقُوا فِيهِ}
    صدق الله العظيم [الشورى:۱۳].
    بر این اساس، امام مهدی ناصر محمد الیمانی هرگز با دستور خداوند مبنی بر عدم تفرقه در دین مخالفت نخواهد کرد، و به انصار پیشگام برگزیده اعلام‌ می‌کنم:
    من روز پنجشنبه را با برادرانِ روزه‌دارم روزه می‌گیرم تا وحدت مومنان را حفظ کنم.
    و ای عزیزان من در راه خدا، انصار پیشگام برگزیده، می‌دانم که شما می‌خواهید روز چهارشنبه را روزه بگیرید،‌ و هرکس که چنین بخواهد، چهارشنبه را به نیت روزه‌ی روز عرفه روزه بگیرد، سپس روز پنج‌شنبه را با روزه‌داران روزه می‌گیرد، و آن را به نیت قضای روزی از روزهای ماه رمضان می‌شمرد اگر که از روزه‌ی ماه رمضان چیزی بر ذمه‌ی او بوده‌، یا که پنجشنبه را به نیت روزه‌ی نافله برای خداوند رب العالمین روزه می‌گیرد.
    وسلامٌ على المرسلين، والحمد لله ربّ العالمين..
    برادرتان امام مهدی ناصر محمد اليمانی.
    ـــــــــــــــــــــــ

    اقتباس المشاركة 67089 من موضوع فتاوى الإمام المهدي عن الحجّ ..

    - 13 -
    [ لمتابعة رابط المشاركـة الأصليّة للبيـان ]

    https://albushra-islamia.com/showthread.php?p=67077

    الإمام ناصر محمد اليماني
    08 - ذو الحجة - 1433 هـ
    24 - 10 - 2012 مـ
    02:39 صباحاً
    ( بحسب التقويم الرسمي لأمّ القرى )
    ــــــــــــــــــــــ



    عاجل إلى الصائمين يوم عرفة من الأنصار السابقين الأخيار في عصر الحوار من قبل الظهور
    ..


    بسم الله الرحمن الرحيم والصلاة والسلام على كافة أنبياء الله ورسله وآلهم الأطهار وجميع أنصار أنبياء الله وأوليائه في الأوّلين وفي الآخرين وفي الملأ الأعلى إلى يوم الدين..

    أحبتي في الله الأنصار السابقين الأخيار كونوا حريصين على وحدة أمّتكم حتى ولو كنتم محقّين لكون وحدة المؤمنين هي الأهم عند الله، ولكم أجركم عند الله بصيام الخميس أعظم من صيامكم الأربعاء بمفردكم، فاجنحوا مع وحدة المسلمين حتى ولو كان الحقّ معكم إلا في شيءٍ واحدٍ فلا تتّبعوهم في كل ما كان يؤدّي للشرك بالله؛ أمّا هذه فلا وألف لا ما دمتم في الحياة حتى تلقون الله بقلوبٍ سليمةٍ من الشرك بالله فتفوزون فوزاً عظيماً. تصديقاً لقول الله تعالى:
    {‏إِنَّ اللَّهَ لاَ يَغْفِرُ أَن يُشْرَكَ بِهِ وَيَغْفِرُ مَا دُونَ ذَلِكَ لِمَن يَشَاء وَمَن يُشْرِكْ بِاللَّهِ فَقَدِ افْتَرَى إِثْمًا عَظِيمًا‏}‏ صدق الله العظيم [النساء:48].

    وتذكروا قول الله تعالى:
    {شَرَعَ لَكُم مِّنَ الدِّينِ مَا وَصَّى بِهِ نُوحًا وَالَّذِي أَوْحَيْنَا إِلَيْكَ وَمَا وَصَّيْنَا بِهِ إِبْرَاهِيمَ وَمُوسَى وَعِيسَى أَنْ أَقِيمُوا الدِّينَ وَلَا تَتَفَرَّقُوا فِيهِ} صدق الله العظيم [الشورى:13]، فتذكروا قول الله تعالى: {أَنْ أَقِيمُوا الدِّينَ وَلَا تَتَفَرَّقُوا فِيهِ} صدق الله العظيم [الشورى:13].

    وعليه فلن يخالف الإمام المهديّ ناصر محمد اليماني أمر الله بعدم التفرّق، وأعلن للأنصار السابقين الأخيار:
    إنّني سوف أصوم الخميس مع إخواني الصائمين حرصاً على وحدة المؤمنين.


    ويا أحبتي في الله الأنصار السابقين الأخيار، أعلم أنّكم تريدون صيام الأربعاء، فمن كان يريد ذلك فليصم الأربعاء بنيّة صيام يوم عرفة، ومن ثم يصوم الخميس مع الصائمين وينويه قضاء يومٍ من أيام رمضان إن كان عليه من عدة صيام رمضان، أو ينوي صيام الخميس نافلةَ صيامٍ لله ربّ العالمين.

    وسلامٌ على المرسلين، والحمد لله ربّ العالمين..
    أخوكم الإمام المهديّ ناصر محمد اليماني.
    ـــــــــــــــــــــــ

    اضغط هنا لقراءة البيان المقتبس..


المواضيع المتشابهه
  1. بیانات امام مهدی منتظر درباره اصحاب کهف و رقیم
    بواسطة ابو محمد الكعبي في المنتدى فارسي
    مشاركات: 14
    آخر مشاركة: 05-08-2018, 12:54 PM
  2. مشاركات: 0
    آخر مشاركة: 14-06-2015, 12:07 PM
  3. مشاركات: 1
    آخر مشاركة: 07-04-2015, 08:10 PM
  4. فتوای حق امام مهدی منتظر درباره نذر برای روزه
    بواسطة فاطمه في المنتدى فارسي
    مشاركات: 0
    آخر مشاركة: 16-07-2014, 05:39 PM
ضوابط المشاركة
  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •